×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul Simon geeft afscheidsconcert in New York

22.09.2018 -

Na meer dan een halve eeuw in de muziekbusiness geeft Paul Simon (76) in de nacht van zaterdag op zondag zijn afscheidsconcert. Het al lang uitverkochte evenement vindt plaats in Flushing Meadows Corona Park in de wijk Queens in New York, in de buurt waar Simon is opgegroeid.


'Als kind had ik in 20 minuten met de fiets van huis naar het park kunnen fietsen', zei Simon. 'Dit is meer dan een afscheid.'

Simon geldt als een van de meest succesvolle musici en songwriters van de afgelopen decennia. Solo en met collega Art Garfunkel als Simon & Garfunkel kende hij met nummers als The Sound of Silence, Mrs. Robinson en Bridge over Troubled Water wereldsuccessen.