×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul McCartney zag God

2.09.2018 -

De voormalige Beatle Paul McCartney gelooft in een hoger wezen, want hij heeft naar eigen zeggen na drugs te hebben gebruikt God ontmoet.


'Ik heb God gezien, dit wonderbare en geweldige 'iets' en ik voelde me heel erg klein. 'De ervaring heeft volgens Paul McCartney zijn leven niet grondig veranderd, maar hij gelooft nu wel 'dat er iets hogers bestaat'. De 76-jarige componist en popzanger zei dit tegen de Engelse krant The Times. Hij denkt ook dat geliefden 'op een mysterieuze wijze na hun overlijden aanwezig blijven en toezien (…). Een deel van mij weet dat er geen bewijs voor is, maar een ander deel gelooft daarin'.

Sir James Paul McCartney's muzikale loopbaan gaat ondertussen gewoon door. Hij brengt 7 september een nieuw album op de markt, Egypt Station. Het wordt zijn zeventiende solo-album.