Paul Groot een van de vele winnaars

Paul Groot zag zijn rol in Shrek De Musical vanavond beloond met een Musical Award. Hij kreeg de prijs in de categorie beste mannelijke bijrol in een grote musical. Groot speelde in de Shrek-productie de rol van Heer Farquaad, de figuur met de korte beentjes waardoor Groot tijdens de hele voorstelling op zijn knieën moest spelen.

Doris Baaten (Hij Gelooft In Mij) won voor haar rol van Friedel van Galen, de moeder van Rachel Hazes, een Musical Award in de categorie beste vrouwelijke bijrol in een grote musicalproductie.
Joop van den Ende heeft een extra en speciale Musical Award uitgereikt aan de productie Soldaat Van Oranje. Dit deed hij in de TheaterHangaar, de thuishaven van de productie.
Arjan Ederveen heeft voor zijn bijrol in Woef Side Story van het Ro Theater een Musical Award gewonnen. Hij versloeg Simon Zwiers (Dik Trom) en Lukas Smolders (Woef Side Story).
Maaike Widdershoven (Aspects Of Love) won de onderscheiding in de categorie beste vrouwelijke bijrol in een kleine musical. Maaike bedankte in haar dankwoord uitgebreid haar man, omdat ze hem vergat in haar toespraak toen ze tien jaar geleden een Musical Award won.
Hij Gelooft In Mij is uitgeroepen tot beste grote musical. De musical over André Hazes versloeg de overige genomineerde musicals Shrek De musical en Sister Act.
Woef Side Story is maandag bekroond tot beste kleine musical. De humoristische kindervoorstelling over honden en hun problemen versloeg daarmee de andere genomineerde kleine musical Aspects of Love.
Maaike Martens heeft een Musical Award gewonnen voor haar rol van Máxima in HEMA, De Musical. Ze kreeg de prijs in de categorie beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical.
De prijs voor beste mannelijke hoofdrolspeler in een kleine musical ging naar Alex Klaasen voor zijn rol in Woef Side Story.
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen