×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul de Leeuw na zomer weg bij BNNVARA

1.06.2018 -

Paul de Leeuw stopt na de zomer bij BNNVARA, aldus de omroep. De Leeuw maakte sinds 1990 programma’s voor de VARA, later BNNVARA.


Wat De Leeuw gaat doen of naar welke omroep hij gaat, is niet bekendgemaakt. Hij praat met een aantal partijen 'die spannend zijn en mij weer een nieuw soort van energie geven': 'Eén ding weet ik zeker, ik kan de mensen geruststellen: het wordt geen reisprogramma'.

'We vinden het heel jammer dat hij vertrekt, maar begrijpen dat hij op dit punt in zijn carrière een nieuwe stap wil maken en gunnen hem die van harte', aldus BNNVARA in een verklaring.

De Leeuw maakte onder meer De Schreeuw Van De Leeuw, Laat De Leeuw, PaPaul, Sint & De Leeuw, Pauls Puber Kookshow, Mooi! Weer De Leeuw, Lekker Laat en De Kwis. Deze zomer is hij nog te zien als presentator van Ranking The Stars.