×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty: op Ibiza kan ik nadenken

25.07.2017 -

Patty Brard benut haar vrije tijd op Ibiza om over haar toekomst na te denken. Dat vertelde de presentatrice, die met haar man een huis kocht op het Spaanse eiland, aan het AD.


“Juist op vakantie krijg ik echt de kans om eens goed na te denken”, vertelt Patty. “Bijvoorbeeld over mijn badkledinglijn en wat ik wil doen na Shownieuws. Daar maal ik lekker over aan het zwembad.”

Op Ibiza geniet Patty vooral van de rust. “Het leven op het eiland kan best gehaast zijn, maar daar doe ik gewoon lekker niet aan mee. Mijn man Antoine en ik hebben expres een huis gekocht boven op een berg, ver van het drukke zuiden van het eiland.”

Onder de Spaanse zon doet Patty “gewoon waar ik zin in heb”. “In Nederland gaat mijn telefoon de hele tijd, maar op Ibiza heb ik die stress niet.”