Patty onderneemt juridische stappen tegen haar zus

Volgens Patty Brard heeft haar oudste zus ervoor gezorgd dat zij en haar broer Dennis niet welkom waren bij de crematie van haar vader Ferdinand. Patty werd door haar beticht van het ontvreemden van geld en wil dan ook juridische stappen ondernemen tegen haar zuster.

’Ik wil dat mijn naam gezuiverd wordt,’ vertelt Patty. Ze deed haar verhaal in het programma Shownieuws. In tranen vertelde ze daar over de ruzie met haar zus en het missen van haar vaders crematie. Patty zou volgens haar zuster geld hebben ontvreemd van haar ouders.
’Een zeer kwalijke beschuldiging en absoluut onwaar. Mijn zus heeft misbruik gemaakt van een situatie waarin mijn vader weinig meer begreep.’ Patty’s vader was vanwege een herseninfarct een paar jaar geleden, namelijk nogal verward.
Patty wil door de juridische stappen openheid van zaken creëren, zodat haar naam gezuiverd wordt. En ze wil op die manier ook meer zeggenschap krijgen over de zorg van haar moeder Gerda. ’Zodat mijn lieve moeder krijgt wat ze verdient: een mooie oude dag zonder zorgen. Dankzij mijn zus zijn mijn ouders namelijk in een verzorgingshuis terecht gekomen en daar waren ze zo ongelukkig als wat.’