Placeholder

Patty in tranen door aubade

Patty Brard en haar kersverse echtgenoot Antoine zijn vrijdagavond na hun huwelijk op Ibiza toegezongen door een hele horde BN'ers, onder leiding van Bridget Maasland.

Het net getrouwde paar werd vrijdagavond door de SBS-collega's van Patty getrakteerd op een speciaal door Eric van Tijn geschreven lied. Onder anderen Renate Verbaan, Andy en Melisa van der Meijde, Maurice Wijnen, Beau van Erven Dorens, Jochem van Gelder, Viktor Brand, Tess Milne en Kees Tol zongen uit volle borst het muzikale cadeau Verliefd, Verloofd, Getrouwd voor de geëmotioneerde Patty en haar Antoine.

De SBS-presentatrice arriveerde in haar lichtpaarse korte ensemble met lange sleep. Antoine droeg een wit linnen gewaad. Samen met ceremoniemeester en trouwambtenaar Gerard Joling en de kleine bruidsmeisjes kwamen ze direct vanaf het strand, waar even daarvoor de traditionele trouwceremonie plaatsvond. Daarna ging Patty met het hele gevolg door naar de SBS-receptie.

"Dankjewel allerliefst team van SBS. Ik heb vele jaren in de showbizz doorgebracht, maar heb het nog nooit zo leuk gehad als met jullie. Jullie zijn het allerleukste team waar ik ooit bij gehoord heb." Met trillende stem bedankte ze haar Shownieuws-collega's. "Het is zo bijzonder dat we hier staan op deze prachtige dag."

SBS-zenderbaas Remko van Westerloo bood Patty een paars-witte taart aan en bracht een toast op haar uit. "Ik heb genoten van deze dag en van jullie. En van de toespraak van Gerard Joling." Met een dikke knipoog: "En ik hoop dat we volgend jaar weer een reden vinden om naar Ibiza te komen." Daarop liet het gezelschap witte ballonnen op.

'Ik heb de mooiste vrouw ter wereld!', riep Antoine vrijdagavond gelukzalig uit. Hij en Patty konden direct na hun grootse huwelijksceremonie op Ibiza niet veel anders meer dan blijven roepen hoe 'supergelukkig' ze met elkaar zijn.

Patty was tot tranen geroerd toen ze uit de doeken deed hoe haar 'grote dag' op het Spaanse eiland was verlopen. "Het was zó bijzonder, met zoveel lieve mensen om ons heen. Ze zeggen altijd dat de showbizz een grote zeepbel is, maar dat is niet waar. Er is zoveel collegialiteit omgezet in vriendschap. Ik kan niet zeggen hoe dierbaar die lieve Bridget, Gerard, Beau, Kees en al die anderen zijn." Om nog maar eens te verzuchten: "We hebben zo'n geweldige dag gehad. We zijn zo gelukkig." Waarop Antoine zijn geëmotioneerde echtgenote stevig in zijn armen sloot.

"Het was een heel indrukwekkende dag. Op een prachtige plek", voegde de stralende Antoine toe. Patty: "Ik ben blij dat het is vastgelegd. Dan kunnen we het nog eens rustig terugkijken."

Na een groots feest met vrienden, familie en collega's blijft het bruidspaar nog een week samen op Ibiza om even bij te komen van alle hectiek die aan de grote dag voorafging.