×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Harpenau: Dotan is van de aardbodem verdwenen

5.05.2018 -

De moeder van Dotan is radeloos. De 31-jarige zanger is al twee weken spoorloos en laat niets meer van zich horen. Daarom doet Patty Harpenau zaterdag een oproep: 'Geef me een teken van leven'.


Dotan blijkt vlak na zijn interview in RTL Late Night twee weken geleden met de noorderzon te zijn vertrokken. Sindsdien heeft zijn moeder Patty niets meer van hem gehoord. 'Ik ben radeloos en maak me grote zorgen. Hij belt me niet en ik kan hem niet bellen. Zijn telefoon is afgesloten en hij heeft al zijn concerten afgezegd. Ik slaap er niet van.'

Patty geeft toe dat haar relatie met Dotan de afgelopen jaren niet heel goed is geweest. Maar als moeder maakt ze zich enorme zorgen of haar zoon deze situatie wel aankan. 'Ik weet dat hij zich helemaal kan afsluiten. Toch beangstigt het me dat hij niet reageert.'Harpenau denkt dat Dotan mogelijk naar zijn Israëlische vader is gevlucht.

Alhoewel de hele situatie rondom Dotan Patty's 'ziel verscheurd' denkt ze niet daar zoon opzettelijk heeft gelogen over de ontmoeting met een leukemiepatiëntje. Ook vindt ze dat Dotan het niet verdient om nu totaal verguisd te worden nadat bleek dat hij zich door nepaccounts op sociale media liet ophemelen. Sterker nog: hij verdient een tweede kans. 'Dat Dotan nu van de aardbodem is verdwenen, is afschuwelijk. Dit past niet bij hem.'