Patty daagt Utopianen uit

Patty Brard heeft op de site van Show Vandaag een open brief aan de inwoners van Utopia geschreven. Ze kan het niet langer aanzien dat een hoop ruzies onder de Utopianen gaan over kleine zaken. Ze hoopt dan ook dat ze met de bewoners mag komen praten om ze te vertellen hoe Nederland over hen denkt.

In de brief, die Patty begint met de boodschap dat ze misschien wel de grootste Utopia-fan van het land is, schrijft ze: "Als ik naar jullie kijk valt het mij zo op dat het veel te vaak over de kleine dingen in het leven gaat. Ik vraag mij af of jullie je eigenlijk wel realiseren wat voor enorme kans dit programma voor jullie allemaal kan zijn. En geloof mij, ik ben niet de enige die uit frustratie af en toe naar de televisie zit te schreeuwen."

Om de frustratie van Utopia-kijkend Nederland weg te krijgen, hoopt Brard met de bewoners mag gaan praten. "Nodig mij uit en laat mij in een persoonlijk gesprek met jullie jullie allemaal de stem van Nederland laten horen. En dat gesprek is op zijn Patty’s: Direct. Confronterend. Eerlijk. En met een hart van goud."