×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard wint derde seizoen Het Perfecte Plaatje

Patty Brard wint derde seizoen Het Perfecte Plaatje
19.12.2018 -

Patty Brard heeft het derde seizoen van het RTL-programma Het perfecte plaatje gewonnen. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Humberto Tan en Estelle Cruijff, die voorgaande edities op hun naam schreven.


In de finale scoorde Patty beter dan Jim Bakkum, haar laatste overgebleven concurrent. De zanger en presentatrice waren voor het slot afgereisd naar Costa Rica, waar ze hun fotoskills moesten tonen tijdens een natuurshoot. Ook moesten Jim en Patty een portretshoot maken met enkele honderdjarigen.

In Het perfecte plaatje streden acht bekende Nederlanders voor de titel van best fotograferende BN'er. Herman den Blijker, Marlijn Weerdenburg, Ruben van der Meer, Lieke van Lexmond en Mari van de Ven vielen al eerder af.