×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard wil acteren

29.12.2015 -

Patty Brard wil graag als actrice aan de slag. Naast haar werk bij Shownieuws en Bonje met de buren is ze 'wat dingen aan het ontwikkelen'. "Tot nu toe is acteren er nog niet van gekomen, wat ik heel erg jammer vind. Maar we zijn op dit moment bezig met een serie die op mij geschreven is."


Die serie gaat over een ouder Indisch dametje dat een eethuisje heeft in Den Haag. "Heel lang verhaal kort gemaakt: vanuit dat eethuisje lost zij misdaden op", vertelt Brard. "Iedereen komt bij haar eten, dat varieert van mensen van het Binnenhof tot mensen uit de Schilderswijk."

"Een leuk project!", gaat de voormalige Luv-zangeres verder in een interview met 100% NL Magazine. "En ik heb besloten dat als de omroepen nu nog niet geloven dat ik kan acteren, we eerst maar moeten kijken of de gemeente het wel ziet, om vervolgens de omroepen wat warmer te krijgen. Met hen zijn we nu in gesprek."

Kan ze dan wel acteren? "Jazeker!", antwoordt ze resoluut. "Het is iets wat ik heel erg ambieer en ontzettend leuk vind. Hoewel ik veel dingen gedaan heb, mist dit nog wel op mijn cv."