×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard vormt tv-duo met Diederik Jekel

Patty Brard vormt tv-duo met Diederik Jekel
28.08.2018 -

Patty Brard en Diederik Jekel vormen voor omroep NTR een gloednieuw tv-duo. In de vierdelige serie Brard & Jekel: VetGelukkig onderzoekt onze Weekend-collega samen met Diederik vanuit hun persoonlijke ervaringen de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht.


Patty en Diederik weten allebei wat het is om te strijden tegen overgewicht. Begin dit jaar onderging Patty een gastric bypass, waarna ze fors afviel. Deze week vierde ze op Ibiza dat de weegschaal onder de gewenste 70 kilo dook.

'De vierdelige serie gaat over mensen in een zwaar lichaam en of ze daarin ook gelukkig kunnen zijn, wat de oorzaken van het overgewicht zijn, of zij gehinderd worden door hun zwaarlijvigheid en welke diëten deze mensen al gevolgd hebben', schreef Patty eerder in haar column in Weekend. 'En natuurlijk de hamvraag: moet nou iedereen ineens een gastric bypass overwegen?'

De NTR zendt Brard & Jekel: VetGelukkig vanaf 30 oktober (20.25 uur) uit op NPO 3.