×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard vindt zichzelf behoorlijk oud voor tv

Patty Brard vindt zichzelf behoorlijk oud voor tv
4.09.2019 -

Patty Brard kon maar moeilijk geloven dat John de Mol haar op haar leeftijd nog wilde inlijven voor zijn Talpa-zenders. 'Ik ben 64. Dat is natuurlijk behoorlijk oud voor een vrouw op tv, maar hij bood me dan ook nog eens vier jaar achter elkaar werk aan', vertelt de presentatrice.


Woensdagavond gaat Patty’s nieuwe programma Zo Goed Als Nieuw van start, en daarmee is haar terugkeer bij SBS6 een feit! Wat er verder nog allemaal op de planning staat, kan de voormalig zangeres nog niet verklappen.

‘Er zijn behoorlijk wat plannen en ik heb wel het idee dat ze me gaan laten werken voor mijn geld’, zegt Patty in De Telegraaf . ‘Ik moet even goed nadenken wat ik wel en wat ik nog niet mag zeggen. Dat er plannen zijn met Gordon is geloof ik al bekend, we gaan zien waar dat toe leidt en er zijn nog wat projecten met me besproken die nog in de kinderschoenen staan. Ja, alles klinkt leuk op dit moment.’

Lees ook:

Patty Brard is haar schild kwijt

Patty’s Posse kostte Patty Brard relatie met dochter