×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard start juridische procedure tegen zus

Patty Brard start juridische procedure tegen zus
10.03.2020 -

Patty Brard ligt al jaren behoorlijk in de clinch met haar zus. De gemoederen lopen zelfs zo hoog op, dat zij allebei een advocaat in de arm hebben genomen.


“Het is niet alleen zo dat ik mijn dochter al een tijd niet meer zie, maar door een heel compliceerde situatie heb ik ook mijn moeder al een hele tijd niet meer gezien”, vertelt de presentatrice in het programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Volgens Patty houdt haar zus haar moeder weg bij de kinderen. Daarom heeft ze advocaat Bénédicte Ficq in de arm genomen. Zij laat aan RTL Boulevard weten: “Patty heeft mij benaderd omdat haar zus meldde dat haar moeder Patty en haar broer niet meer wilde zien. Ze wilde van mij weten of dat zomaar kan.”

‘Oudermishandeling’

Vervolgens bekeek Ficq een aantal stukken uit het verleden en probeerde ze om via de zorginstelling waar Patty’s moeder verblijft, het een en ander duidelijk te krijgen. “Toen waren er redenen om aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie vanwege dwang. Onderliggend kan gesteld worden dat er sprake is van oudermishandeling in de zin van het weghouden van een ouder bij haar kinderen.”

Geld

In Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd onthult de presentatrice ook nog dat ze wordt beschuldigd van het stelen van geld. “Mijn zus heeft de hele familie wijsgemaakt dat toen er geld ontvreemd was bij mijn vader, ik dat heb gedaan.”

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: Patty Brard wil inspiratiebron voor gezond leven zijn