×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard showt indrukwekkende transformatie

Patty Brard showt indrukwekkende transformatie
23.10.2018 -

Patty Brard is ruim 30 kilo afgevallen en voelt zich als herboren. Op Instagram showt ze haar indrukwekkende afvalresultaat met een voor- en na foto.


'Ik kan het niet mooier maken dan het is en dat hoeft ook niet! Ik ben vetgelukkig in mijn nieuwe lichaam', meldt Patty bij de foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Eerder gaf Patty al aan dat ze zich nu een veel positiever mens voelt: 'Ik drink niet meer… er is echt een bak suiker uit mijn lichaam gegaan. Sinds 4 januari heb ik geen druppel alcohol meer gedropen. Ook ben ik in februari begonnen met ieder uur iets eten, mijn nieuwe levensstijl. Het voelt goed, daardoor heb ik een positievere uitstraling.' Deze omslag in haar leven staat ook centraal in het nieuwe programma VetGelukkig?! Dinsdagavond om 20.25 uur presenteert ze samen met Diederik Jekel de eerste aflevering.