×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Patty Brard serieuze optie voor Thuis Op Zondag’

‘Patty Brard serieuze optie voor Thuis Op Zondag’
16.02.2016 -

Patty Brard is een serieuze optie om de vertrokken Dirk Zeelenberg op te volgen in het SBS-programma Thuis op zondag. "Wat mij betreft is dat een serieuze mogelijkheid", zei Kim-Lian van der Meij dinsdagochtend.


Dat liet de presentatrice op 100% NL in de ochtendshow van Lex Gaarthuis weten. Toch wil Kim-Lian ook nog wat andere kandidaten uittesten. "Ik moet je wel zeggen dat ik het misschien wel een goed idee vind om nog wat anders te proberen om te kijken wat het beste werkt." Komende zondag neemt naast Kim-Lian Kees Tol de honneurs waar als gastpresentator.

Patty Brard liet maandag weten wel oren te hebben naar een vaste plek in Thuis op zondag. Volgens haar is een steeds wisselend presentatieduo geen goed idee.