Patty Brard

Patty Brard schiet radeloze Connie Witteman te hulp

Connie Witteman gaat door een moeilijke periode. Vorige week werd haar hond Rocco ineens ernstig ziek en het is nog steeds niet duidelijk wat er precies aan de hand is. Patty Brard, die ervaring heeft met zieke honden, schiet Connie te hulp.

Eerder deze week postte Connie emotioneel dat Rocco vecht voor zijn leven. Het beestje trekt zijn rug telkens krom, is kortademig en zeer onrustig. Op Instagram geeft ze nu een update over haar trouwe viervoeter: ‘Gisteren heeft Rocco voor de 2e keer een heel lang intensief onderzoek gehad maar er is nog steeds niets te vinden en de artsen kunnen daardoor niets voor hem doen’, aldus Connie. Het komt erop neer dat het hondje niet geholpen kan worden en het afwachten is.

Ozontherapie

Op dat moment schoot Patty Brard te hulp. Volgens Connie is zij op haar aanraden naar een holistische arts gegaan met Rocco. ‘Hij heeft daar Ozontherapie gekregen! Rocco heeft goed geslapen en gaat tot nu ‘wonderwel’ een stuk beter’, schrijft Connie. Vandaag gaat ze opnieuw naar het adres van Patty met haar hond Rocco. ‘Het moet ons lukken om hem weer gezond, vrolijk en gelukkig te krijgen’, sluit ze haar bericht af.