×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard moet in december onder het mes

18.11.2016 -

Patty Brard is goed ziek. De presentatrice heeft een slijmbeursontsteking en moet nu onder het mes.


De operaties staat op 21 december gepland, zo laat Patty weten op Instagram. Ze geeft, in naam van haar hond, een update over haarzelf. 'Mama heeft nog veel pijn, moet veel rust houden, doet daarom niet alles wat in haar agenda staat en moet 21 december aan haar schouder geopereerd worden.' 

In de post geeft Patty aan dat ze alleen maar in bed ligt. Door de hevige pijn in haar schouder moet ze veel rust houden. Daar baalt ze van, laat ze ook weten. 

Patty heeft een slijmbeursontsteking aan haar rechterschouder. In haar column in Weekend gaf ze deze week al aan dat ze mogelijk geopereerd moest worden als hierdoor een pees op knappen zou komen te staan. Dit lijkt nu dus het geval te zijn.