×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard het theater in

‘Met een one woman power show’

Patty Brard het theater in
2.01.2019 -

Patty Brard gaat haar 65e verjaardag op een bijzondere manier vieren. Ze is dan namelijk in het theater te zien met een one woman power show. ‘Dat plan is in werking gezet door Tijl Beckand en ik voel me helemaal fijn in zijn professionele handen,’ vertelt ze.


We moeten nog even geduld hebben, maar in het voorjaar van 2020 staat Patty Brard in het theater. ‘Dat idee ontstond tijdens de opnamen van Het Perfecte Plaatje, ergens in het regenwoud van Costa Rica, had ik een goed gesprek met presentator Tijl Beckand,’ vertelt Patty in haar nieuwe column in Weekend. ‘We bleken meer raakvlakken te hebben dan we vroeger dachten. Al pratende ontstond het plan voor een one woman power show. Die voorstelling wordt geregisseerd door Ruben van der Meer. Tijl zet dat nu in werking en ik voel me helemaal fijn in zijn professionele handen,’ aldus de Weekend-columniste.