×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard en Richard Groenendijk stoppen met Ranking the Stars

Patty Brard en Richard Groenendijk stoppen met Ranking the Stars
15.10.2018 -

Richard Groenendijk en Patty Brard stoppen met het programma Ranking the Stars. Dat hebben zij maandag bekendgemaakt in RTL Boulevard.


Zij hebben hiertoe besloten omdat Paul de Leeuw stopt met het presenteren van het programma vanwege zijn overstap naar RTL. Zowel Groenendijk als Brard waren meerdere seizoenen te zien in het panel van het BNN-programma.

Cabaretier Groenendijk liet ook weten niet te overwegen de presentatie van de show over te nemen. Zijn naam circuleerde al enige tijd als mogelijke opvolger van De Leeuw. Brard suggereerde in RTL Boulevard dat Ranking the Stars er na het vertrek van De Leeuw sowieso beter een punt achter kan zetten.