×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patrick Schwarzenegger betrokken bij ongeluk

17.02.2015 -

Patrick Schwarzenegger is betrokken geraakt bij een aanrijding, toen hij een automobilist die hem had belaagd achtervolgde. De schade bleef beperkt, weet TMZ.


Het vriendje van Miley Cyrus reed volgens de entertainmentsite in zijn auto toen een andere bestuurder kwam aanrijden en een fles water naar hem gooide. De 21-jarige acteur werd boos en zette de achtervolging in. De andere automobilist raakte uiteindelijk de wagen van Patrick. Hoewel de auto niet veel schade had, ging de man er als een haas vandoor.

Patrick reed door naar zijn lunchafspraak met Miley in een nabijgelegen restaurant en belde vanuit daar de politie. De agenten hebben de verklaring van de zoon van actieheld en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger opgenomen en zijn een onderzoek begonnen.