×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patrick Martens radeloos: ‘last van slaapproblemen en hartkloppingen’

Patrick Martens radeloos: ‘last van slaapproblemen en hartkloppingen’
25.04.2019 -

Patrick Martens slaapt al jaren slecht. Dat levert hem de nodige problemen op, waaronder paniekaanvallen. ’Ik word er zo moedeloos van. Ik heb ook regelmatig last van hartkloppingen’, vertelt Patrick aan Weekend.


Patrick Martens is radeloos. De 41-jarige musicalster en Koffietijd-verslaggever kampt al drie jaar met ernstige slaapproblemen en heeft geen idee hoe dat komt. ‘Het is er een beetje ingeslopen. Ik heb eind april een slaaptest in het OLVG-ziekenhuis. Ze kijken dan onder meer naar mijn longen en hart. Ik heb af en toe hartkloppingen en dat wordt dan allemaal gecheckt. Hopelijk komt daar iets uit. Verder ben ik met van alles en nog wat bezig om ervoor te zorgen dat ik door kan slapen’, aldus Patrick.

Op de vraag of hij zich zorgen maakt om zijn hartkloppingen, antwoordt hij: ‘Ja, ik raak best wel in paniek. Ik had het gister weer en dan gaat het tekeer joh!’ Patrick hoopt dan ook dat er eind deze maand iets uit het onderzoek komt. ‘Ik denk niet dat ik echt iets aan mijn hart heb, ik denk dat het paniekaanvallen zijn of zoiets, van het niet kunnen slapen. Het zit inmiddels natuurlijk óók tussen m’n oren.’

De musicalster probeert nu een soort ritme te creëren door iedere keer hetzelfde te doen op dezelfde tijd voordat hij gaat slapen. ‘Maar als je zo onregelmatig werkt als ik, dan is dat best lastig vol te houden’, aldus Patrick.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 17 ligt nu in de winkel.