×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patrick Lodiers weer aan de bak voor BNN-VARA

21.12.2016 -

Patrick Lodiers gaat weer aan de slag voor BNN-VARA. Patrick, die in 2014 overstapte naar KRO-NCRV, wordt ‘in de loop van 2017’ de nieuwe vaste presentator van De nieuws bv op NPO Radio 1. Dat maakte BNN-VARA woensdag bekend.


'De reünie is prachtig! Maar ik kijk ook enorm uit naar mijn eigen reünie… met BNN-VARA', reageert Patrick, die voor KRO-NCRV onder meer het tv-programma De reünie presenteerde. Hij blijft dat overigens nog een tijdje doen. 'Bij een reünie kijk je vaak terug: mijn reünie vindt plaats bij De nieuws bv, op de radio, en is gericht op de toekomst!'

Patrick neemt bij De nieuws bv de plaats over van Eric Corton, die eerder dit jaar stopte als vaste presentator van het radioprogramma. Wanneer Patrick voor het eerst te horen is in het Radio 1-programma, wordt later bekendgemaakt.

BNN-VARA is blij met de terugkeer van Patrick, die jarenlang voorzitter was van jongerenomroep BNN. 'Patrick presenteerde bij ons spraakmakende programma’s als Je zal het maar hebben, Over mijn lijk, De lama’s en De grote donorshow. Als voormalig voorzitter van BNN was hij groot voorstander van de fusie met de VARA', weet Marc Adriani, de zakelijk directeur van de omroep. 'Kortom, Patrick ademt ons dna. We zijn blij met zijn terugkeer. Welcome back, Patrick!'