Patricia Paay weer thuis: ‘Ik heb nog wel veel pijn’

Patricia Paay verliet deze week opgelucht het zorghotel in Breda, waar zij de afgelopen maanden noodgedwongen woonde nadat ze thuis van de trap was gevallen. Bij die val raakte ze niet alleen opnieuw gewond aan haar nieuwe heup, maar liep ook nog eens een gecompliceerde breuk in haar bovenbeen op.

Na weken van onzekerheid, waarin zelfs haar man Robbert Hinfelaar zich afvroeg of zij ooit nog wel normaal zou kunnen lopen, mocht Patricia afgelopen week het zorghotel in Breda verlaten. Op de vraag van Weekend hoe het nu gaat, antwoordde de vroegere Star Sister: ’Goed hoor. Maar ik heb nog wel vreselijk veel pijn.’ Het is duidelijk dat Patricia nog lang niet de oude is, maar het feit dat de behandelende artsen haar toch goed genoeg vonden om weer naar huis te gaan, geeft in ieder geval hoop! Wel moet ze het de komende weken nog heel rustig aan doen. ‘Robbert zal haar wel extra goed in de gaten houden, want ze moet zich echt aan de voorgeschreven rust houden’, aldus een vriend van Patricia.

Het hele verhaal, waarin een goede vriend van Patricia onder meer vertelt over haar nieuwe televisieklus, staat deze week in Weekend! 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen