×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay weer op tv

Patricia Paay weer op tv
11.04.2019 -

Patricia Paay doet mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje, waarin bekende Nederlanders met elkaar strijden om de beste professionele foto aan de hand van verschillende opdrachten.


RTL 4 brengt het vierde seizoen komend najaar op de buis. De presentatie is opnieuw in handen van Tijl Beckand, die ook de eerste drie seizoenen presenteerde. Toen wonnen achtereenvolgens Humberto Tan, Estelle Cruijff en Patty Brard.

In de finale van het derde seizoen was het een nek-aan-nekrace tussen Brard en Jim Bakkum, die ook niet onverdienstelijk fotografeerde. ‘Het feit dat je met een beetje hulp en doorzettingsvermogen op je oude dag zo’n hobby kunt bewerkstelligen. Ik vind dit echt waanzinnig,’ zei Brard na afloop, terwijl ze eerder nog niet eens wist hoe ze een camera vast moest houden.