×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay: Vlemmix is een slechte verliezer

Patricia Paay: Vlemmix is een slechte verliezer
5.12.2018 -

Patricia Paay vindt Johan Vlemmix 'een slechte verliezer'. Dat stelt zij woensdag in een korte reactie aan RTL Boulevard op het nieuws dat Vlemmix haar voor de rechter sleept voor smaad.


De Eindhovenaar vindt dat Patricia Paay zijn naam voortdurend door het slijk haalt. Ook civiel-rechterlijk gaat hij tegen Paay een procedure aanspannen. 'Ze heeft me gek, gestoord en een stalker genoemd. Nou mogen mensen mij best gek noemen, maar Paay gaat gewoon te ver. Ik heb zakelijk last van die uitlatingen', aldus Vlemmix.

De twee stonden vorige maand voor de rechter nadat Vlemmix had aangekondigd een sekspop te maken naar het evenbeeld van Paay. De rechter veroordeelde hem tot een schadevergoeding.

'Hoe kan hij zichzelf een succesvolle ondernemer noemen als hij zoveel tijd heeft om met mij bezig te zijn?' laat Paay weten aan RTL Boulevard.