Patricia Paay maakt blootfilm

La Paay houdt het niet bij alleen blootfoto's in  de Playboy. Ze heeft de shoot in eigen beheer laten filmen met de bedoeling de making of op de buis te brengen.

“Ik heb het bewust laten filmen om aaniedereen te laten zien hoe mooi het is geworden en dat alles echt is”, verteltde 60-jarige diva op shownu.nl.

De beelden van de shoot zijn waarschijnlijkbinnenkort te zien bij SBS 6.

“De shoot is echt sensationeel geworden,”aldus Patricia. “Erzijn opnamen gemaakt in een prachtig landhuis, maar ook buiten. Ik heb lekkerhelemaal naakt in het bos gelopen en tussen de bladeren gelegen. Het is echt zo mooi geworden, de mensen moeten dit echt zien.”

Het is niet de eerste keer dat La Paay in hetblootblad te bewonderen is. In 1984 en 1996 ging ze ook al uit de kleren voorPlayboy.

Met haar 60 jaar wordt de diva de oudstePlayboy bunny ooit. Ze hoopt hiermee een plekje in het Guiness Book of Recordste bemachtigen en haar management zou zelfs proberen om haar op de bank bij Oprah tekrijgen.

Tegen eerdere berichten in, was fotograafGovert de Roos degene die met het idee kwam om Patricia voor het kerstnummer vanPlayboy te benaderen. “Ikzou mezelf toch nooit aanbieden, dat is geen goede onderhandelingspositie.”