×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay: ‘Ik wil trouwen met Maurice’

Patricia Paay: ‘Ik wil trouwen met Maurice’
21.10.2015 -

Patricia Paay laat er geen gras over groeien. De 66-jarige diva wil dolgraag trouwen met de 42 jaar jongere Maurice. Dat verklapt Patty Brard deze week in haar column in Weekend.


Volgens Patty, die Patricia en haar vriend thuis op bezoek had, wil de 66-jarige diva niets liever dan trouwen met haar nieuwe aanwinst. In haar column schrijft ze: 'Patricia wil dolgraag nog een keer trouwen. Met alles erop en eraan. Hij heeft haar nog niet gevraagd, maar dat kan niet lang meer uitblijven.'

Paay leerde de 24-jarige automonteur een half jaar geleden kennen op een dancefeest waar hij om haar telefoonnummer vroeg. Sinds die eerste afspraak is het liefdesduo onafscheidelijk.