×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay gepolst voor plekje in Luv’

Patricia Paay gepolst voor plekje in Luv’
28.01.2020 -

Het gaat nog steeds niet goed met de gezondheid van Luv'-zangeres José Hoebee. Omdat de zangeres kampt met burn-outklachten en hierdoor al maanden uit de running is, kijkt de groep naar alternatieven. Collega Marga Scheide heeft ook Patricia Paay gevraagd om in te vallen.


Omdat de boekingen van Luv’ blijven binnenstromen hoopt ze die, ondanks de afwezigheid van José, toch aan te kunnen nemen. ‘Dit kan zo niet langer. Of we stoppen ermee of we gaan door met een andere zangeres. Ik kies voor het laatste, want Luv’ moet naar mijn mening altijd uit drie personen bestaan. Vandaar dat ik maar eens gebeld heb met Patricia Paay,’aldus Marga.

Patricia had daar wel oren naar. ‘Een klap heeft ze er nog niet op gegeven, maar ze vond het wel een leuk voorstel waar over nagedacht wordt.’ Het liefst had de zangeres dat José zo snel mogelijk weer terugkomt, maar daar kan ze nu niets over zeggen. ‘Nogmaals, het kan zijn dat we José tijdelijk vervangen, maar het is ook niet ondenkbaar dat bijvoorbeeld Patricia Paay ‘voor vast’ bij Luv’ komt. In deze fase zitten we nu, van verkennende gesprekken.’

In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw had Luv’ hits met nummers als U.O.Me (You Owe Me), Casanova en My Number One. De groep bestond destijds uit Marga Scheide, José Hoebee en Patty Brard. Luv’ trad vorige zomer voor het eerst in jaren weer op met Chimène van Oosterhout als nieuw lid.