Patricia Paay gaat vlakbij Connie Breukhoven wonen

Patricia Paay gaat zich binnenkort definitief in Nederland vestigen. De 60-jarige zangeres heeft in Amsterdam-Zuid een woning gevonden, waar ze zo snel mogelijk wil intrekken. Voor Patricia betekent de verhuizing wel dat ze een flinke stap terug moet doen. En dan woont ze ook nog eens vlakbij aartsrivaal Connie Breukhoven…

Waar ze in Londen anoniem over straat kon, woont ze straks in een straatwaar altijd wel een fotograaf of cameraploeg te vinden is. Patricia gaatnamelijk op enkele meters van de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat wonen, hetfavoriete winkelgebied van vele BN’ers. Pal tegenover Patricia’s nieuwe huisligt ook nog eens van de populairste en drukste terrassen van de stad, bijlunchroom Joffers. Vanaf dat terras kan men zelfs ín de nieuwe woning vanPatricia kijken.

Pikant detail is dat de Cornelis Schuytstraat het favoriete winkelgebiedis van Connie Breukhoven, met wie Patricia al jaren overhoop ligt. De eveneensonlangs gescheiden diva is er dagelijks te vinden voor haar boodschapjes en zitook vaak bij eetgelegenheden als Joffers en Van Dam. Ze wordt door dewinkeliers op handen gedragen. ’Patricia doet er verstandig aan om zich nietmeer negatief over Connie uit te laten, want dan heeft ze meteen de hele straattegen zich,’ zegt een van de winkeliers.

Voor Connie, die drie enormeappartementen bezit aan de P.C. Hooftstraat, zal het ook vreemd zijn omdagelijks langs het huis van Patricia te moeten wandelen, op weg naar haarwinkeltjes. ’Het kan niet anders dan dat die twee elkaar hier heel veel gaanzien,’ aldus de winkelier. Of Patricia de woning heeft gekocht of dat ze huurtis niet bekend. In elk geval is de woning in de afgelopen tijd niet doormakelaars aangeboden. Huren ligt dan ook meer voor de hand, helemaal omdat dezangeres nog altijd in een scheiding is verwikkeld en het onduidelijk ishoeveel er uiteindelijk voor haar zal overblijven. Adam Curry was ooitmultimiljonair, maar over zijn huidige financiële situatie doen verschillendeverhalen de ronde. 

Kijk voor het hele verhaal en foto’s van Patricia’s nieuwe huis in de Weekend van deze week!