Kobe Bryant

‘Passagiers verantwoordelijk voor crash Kobe Bryant, piloot niet’

De piloot die de helikopter vloog waarin Kobe Bryant en zijn dochter Gianna zaten zou niet schuldig zijn aan de dodelijke crash. Volgens de vertegenwoordiger van piloot Ara George Zobayan was het ongeluk, waarbij de acht inzittenden en de piloot om het leven kwamen, te wijten aan “nalatigheid” van de passagiers.

“De slachtoffers zijn zelf nalatig geweest en waren op de hoogte van de risico’s”, reageert de vertegenwoordiger van de piloot op de rechtszaak die Vanessa Bryant, de vrouw van de basketballegende, is begonnen tegen de piloot. TMZ meldt dat niet bekend is hoe de passagiers nalatig zijn geweest en in hoeverre er sprake geweest kon zijn van het nemen van risico’s door iemand anders dan de piloot zelf.

Bij de crash begin dit jaar vloog de helikopter met bijna 300 kilometer per uur tegen een heuvel. Vanwege zeer dichte mist was het zicht die fatale ochtend heel slecht.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

LEES OOK:
ZIEN: SYLVIE MEIS EN NICLAS CASTELLO ZETTEN VOLGENDE STAP IN RELATIE
JOHNNY DE MOL EN ANOUK ZATEN IN QUARANTAINE MET HAAR EX
PATRICIA PAAY UIT HUIS GEZET

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen