×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Paris Jackson wil trouwen’

‘Paris Jackson wil trouwen’
31.05.2019 -

Paris Jackson en haar vriend Gabriel Glenn, die lid is van Jackson's band Sound Flowers, 'praten steeds meer over trouwen'.


Het stel, dat sinds april 2018 bij elkaar is, zou elkaar ringen hebben gegeven waarmee ze de belofte uitspreken om elkaar het ja-woord te geven.

‘Ze zijn niet van plan om binnenkort te gaan trouwen, maar zien dat zeker wel op een wat langere termijn gebeuren,’ vertelt een vriend van het koppel aan Page Six.

Met name de steun die Gabriel Paris gegeven zou hebben nadat ze eerder dit jaar een mentale inzinking had, zou hen hebben doen beseffen hoe goed ze bij elkaar passen. Een woordvoerder van Jackson wilde geen commentaar geven op het nieuws.