×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson haalt uit naar familieleden

24.04.2018 -

Paris Jackson is klaar met familieleden die over haar praten met de media. In een video op Instagram zegt ze tegen ze: 'Als je je zoveel zorgen om me maakt, bel me dan'.


Aanleiding voor haar post waren berichten afgelopen weekend dat het niet goed zou gaan met de dochter van Michael Jackson. Die kwamen op gang toen ze onlangs een video plaatste waarin ze over de rand van een hoog gebouw liep. Nadat verschillende volgers de vergelijking hadden gemaakt met de manier waarop haar vader ooit haar broertje Blanket over een balkon liet bungelen, haalde Paris de video weg.

Toch reageerden familieleden daar anoniem bezorgd over tegenover de New York Post. Een van hen zei tegen de krant: 'Ze is echt de weg kwijt'. De familie zou er al rekening mee houden dat Paris binnenkort een inzinking zou hebben.

In een Instagram Story ontkende Paris gisteren dat ze problemen heeft: 'Blijkbaar denken sommige mensen dat ik op het punt sta dood te gaan. Dat is vreselijk en niet waar'. Volgens de 20-jarige kreeg ze zelfs een sms van haar therapeut, maar lachte ook die om de roddels. Daarna richtte ze zich tot de Jacksons die met de pers hebben gepraat: 'Aan alle familieleden die op het nieuws verklaren dat ze ongerust zijn: Wanneer heb je me voor het laatst gebeld?'

Mensen die haar echt kennen zoals broer Prince weten wel beter, aldus Paris: 'Prince maakt zich geen zorgen om me. En waarom niet? Omdat Prince en ik wel heel veel met elkaar praten'.