×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton werkt samen met Lidl

21.12.2016 -

Paris Hilton is een opmerkelijke samenwerking aangegaan. De steenrijke hotelerfgename heeft de handen ineengeslagen met de Duitse budgetsupermarktketen Lidl.


De 35-jarige socialite heeft haar naam verbonden aan een reeks haarstyling-apparaten. Lidl verkoopt sinds woensdag onder meer de Paris Hilton-haardroger, de Paris Hilton-roterende heteluchtborstel en de Paris Hilton-krultang. In totaal liggen zeven apparaten met de naam van de Amerikaanse societyster in de schappen bij de discountketen.

Fans van Paris hebben vol verbazing gereageerd op de nieuwe producten van hun idool. 'Ik dacht dat dit een grapje was', reageerde een van Paris’ volgers. 'Waarom heeft Paris een collectie bij Lidl?', vraagt een ander zich af. 'Wat is hier aan de hand?! Het is 2016!'

Paris is niet de eerste bekende ster die in zee gaat met Lidl. Britney Spears verbond haar naam in 2012 aan een soortgelijke productenlijn. Toen lagen föhns, haarborstels en stijltangen met de naam van de popprinses in de schappen.