Paris Hilton valt Baywatch-ster aan

Voormalig Baywatch-acteur Jeremy Jackson beweert dat hij op een feestje van Paris Hilton in haar huis in Malibu door de gastvrouw is aangevallen. De blonde hotelerfgename en een paar anderen zouden Jeremy in de nacht van zaterdag op zondag zijn aangevlogen.

Volgens de 33-jarige acteur sloeg een van hen zelfs een fles drank stuk op zijn hoofd. Een foto van zijn gehavende gezicht staat op de TMZ-site. Waar de ruzie over ging, is niet bekend.

De politie werd na de vechtpartij door twee mensen gebeld die elkaar van agressief gedrag beschuldigden. Ingewijden zeggen dat een van hen een broer van Paris was. De socialite heeft twee broers. Het is niet duidelijk om welke van de twee het gaat, al zou vaststaan dat Barron Hilton op het feest was.

Toen de agenten ter plaatse waren, bleek dat niemand aangifte wilde doen. Er werden dan ook geen arrestaties verricht. Toch is Jackson woedend. Hij omschrijft Paris en haar entourage als 'pervers'. De 33-jarige realityster heeft nog niet op het incident gereageerd.