×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton pakt autosleutel dronken gast af

Paris Hilton pakt autosleutel dronken gast af
26.11.2018 -

Paris Hilton heeft onlangs een vriend behoed voor een dronkenmansrit. Tijdens een feestje bij haar thuis pakte ze zijn autosleutels af om te voorkomen dat hij met een slok op achter het stuur zou kruipen.


Volgens TMZ belde de feestvierder de politie met het verhaal dat iemand van de huishouding zijn sleutels had gestolen. Agenten reden naar het huis van Paris Hilton om uit te zoeken wat er precies aan de hand was. Ze kwamen er al snel achter dat zijn sleutels waren afgepakt omdat de jongen op het feest te veel alcohol had gedronken.

Agenten geven Paris Hilton een groot compliment en noemen haar een uitstekende gastvrouw. Haar gast is naar huis gestuurd met een taxi. Paris Hilton heeft zelf nare ervaringen met alcohol en verkeer. Ze werd in 2006 opgepakt voor rijden onder invloed. Ze kreeg een flinke boete en een voorwaardelijke celstraf.