×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton op zoek naar gestolen hondje

24.01.2018 -

Paris Hilton heeft een oproep op social media gedaan, waarin ze haar vrienden helpt hun gestolen hondje terug te vinden. Het bevriende stel looft een beloning van 10.000 dollar uit aan degene die het dier veilig thuisbrengt. Het beestje, genaamd ChooChoo was een cadeau van Paris en haar moeder Kathy aan de eigenaresse Rayni Romito Williams en haar echtgenoot.


Op de beveiligingsbeelden is te zien hoe het hondje de oprit afloopt en een onbekende vrouw het dier oppakt. ChooChoo is gechipt en zou dus te traceren moeten zijn. De reacties op de camerabeelden zijn niet mis.

Zo wordt Rayni ervan beschuldigd onzorgvuldig te hebben gehandeld, door de poort naar de straat open te laten staan. 'Je hond had zo onder een auto kunnen komen! Dit is je eigen schuld', beweert iemand. 'Die dame op camera heeft je hond gered van een levensgevaarlijke situatie, je mag juist blij zijn dat er nog iemand op het dier let!', aldus een ander.

Vooralsnog is het diertje nog niet terug bij de rechtmatige eigenaren.