×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton laat 3 replica’s van verlovingsring maken

30.06.2018 -

Paris Hilton is zo bang om haar peperdure verlovingsring te verliezen dat de hotelerfgename maar liefst drie replica's van het sieraad heeft laten maken.


'Ik heb een paar replica's laten maken omdat ik bang ben om bepaalde landen te bezoeken met deze ring om', legt Paris uit. 'Daarom heb ik er drie extra laten maken. Gewoon voor het dj'en en voor het bezoeken van bepaalde plekken', onthulde de 37-jarige dj bij Access Live.

Dat een extra ring geen overbodige luxe is voor Hilton bleek afgelopen maart al. Tijdens het feesten in een club in Miami vloog de 2 miljoen dollar kostende verlovingsring van haar vinger. 'De ring is zo zwaar en groot dat de ring letterlijk van mijn vinger vloog tijdens het dansen en een paar tafels verderop in een bak met ijs belandde', twitterde ze toen. 'Wonder boven wonder vond mijn verloofde de ring voordat iemand anders dat deed en hem waarschijnlijk niet had teruggegeven.'

Paris zei eerder dat ze nog dit jaar wil trouwen met haar verloofde Chris Zylka, die begin dit jaar tijdens een skivakantie in Aspen op zijn knieën ging.