×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pamela Anderson woedend op Naomi Campbell

16.11.2017 -

De jas die Naomi Campbell vorige week droeg bij de lancering van de nieuwe Pirelli Calender, is bij veel mensen verkeerd gevallen. Het Engelse supermodel had namelijk een gekleurde bontjas bij zich, die op de rode loper werd vastgehouden door haar goede vriend Sean Combs, beter bekend als Diddy. Hij droeg zelf een witte bont stola over zijn schouder.


Veel fans uitten hun woede, toen Naomi een foto van hun rode loper-moment op haar Instagram plaatste. Maar niet alleen fans spraken hun afschuw uit over de bontjas, ook Pamela Anderson liet volgens Page Six van zich horen. De voormalig Baywatch-actrice is al jaren verbonden aan PETA, een bekende dierenrechtenorganisatie.

"Zoveel dieren zijn anaal geëlektrocuteerd voor deze jas en soms zijn ze zelf levend gevild. Naomi, ik vind je leuk, maar ik zou willen dat je geen bont droeg. Mensen volgen jou, je bent een mode-icoon. Dit kan echt niet. Houd hier alsjeblieft mee op," schreef Pamela in een berichtje naar het model.