×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pamela Anderson: ‘Tommy heeft hulp nodig’

9.03.2018 -

De ruzie tussen Tommy Lee en zijn zoon Brandon is nog steeds gaande. Nu heeft ook Tommy's ex-vrouw Pamela Anderson zich in de strijd gemengd. Volgens de Baywatch-actrice kampt haar ex met een ernstige alcoholverslaving en weigert hij dat in te zien. 'Ik bid tot God dat Tommy hulp zoekt en krijgt', schrijft Pamela op haar website.


'Zijn daden zijn desperaat en gênant. Hij moet zichzelf weer onder controle zien te krijgen en zich als een vader gedragen, wat hij momenteel niet doet. Maar dat is helaas niets nieuws', aldus Pamela. 'Mijn twee zonen hebben er alles aan gedaan om hem de afgelopen maanden te helpen. Ik was er al bang voor dat dingen uit de hand zouden lopen, ondanks het feit dat we hem met z'n allen zo lang mogelijk hebben proberen te beschermen'.

De actrice zegt elke vorm van contact met haar ex-man te weigeren, zolang hij geen professionele hulp zoekt. 'Ik sta volledig achter mijn zoon, die gehandeld heeft uit zelfbescherming omdat hij doodsbang was voor zijn eigen leven toen hij ruzie met zijn vader kreeg. Niemand zal ooit kunnen begrijpen hoeveel verdriet deze man ons als gezin heeft gedaan. En nu maakt hij er een publiekelijk drama van door allerlei social media posts te plaatsen. Ik heb hem altijd neergezet als een aardige, nette man, die geen kwaad in de zin heeft. Ja, natuurlijk is het een mens dat fouten maakt, net als ieder ander. Maar op een gegeven moment dien je verantwoordelijkheid te nemen voor je daden en schoon schip te maken. Laten we hopen dat dat moment nu is aangebroken voor hem', aldus Pamela.

Volgens Tommy is er absoluut geen sprake van een drankprobleem: 'Ja, ik drink. En ik drink ook wel meer dan de gemiddelde Jan Lul. Maar ik heb mijn zoons nog nooit iets aangedaan door mijn drankgedrag. Ik ben een gezellige gozer, die van een geintje houdt. Helaas begrijpt niet iedereen mijn humor'.

Eerder deze week werd Tommy door zijn 21-jarige zoon Brandon het ziekenhuis in geslagen. De rocker deelde dinsdag zelf een foto van zijn verwondingen. Hij liep tijdens de vechtpartij een dikke, bloedende lip op. Op Twitter schreef de zanger: 'Mijn hart is gebroken. Je geeft je kinderen alles wat ze maar willen hun hele leven lang'. Hij plaatste daarbij een linkje naar een eerdere Instagrampost, waarin hij Brandon beschuldigde. Later verwijderde hij dat bericht.