×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pamela Anderson na twaalf dagen alweer gescheiden

Pamela Anderson na twaalf dagen alweer gescheiden
1.02.2020 -

Na slechts twaalf dagen is het huwelijk tussen Pamela Anderson en Jon Peters alweer voorbij. In een statement heeft de actrice laten weten dat ze het even rustiger aan willen gaan doen.


‘Ik ben ontroerd door de warme ontvangst rondom de verbintenis van mij en Jon. We zouden jullie steun dan ook erg waarderen als we ieder even de tijd nemen om opnieuw te evalueren wat we uit het leven en uit elkaar willen halen’, aldus Pamela in het statement. ‘Het leven is een reis en liefde is een proces. Met die universele waarheid in gedachten hebben we besloten om het verkrijgen van een huwelijkscertificaat niet langer door te zetten.’

Pamela en Jon, die dertig jaar geleden ook al even een relatie hadden, gaven elkaar twaalf dagen geleden in het geheim in Malibu het jawoord. Volgens een bron van The Hollywood Reporter had het stel het papierwerk voor het regelen van een huwelijkscertificaat – een soort rechtsgeldig bewijs van het huwelijk – nog niet in gang gezet.