×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paleis voor een Prikkie-duo Frank en Rogier verlaten SBS6

Paleis voor een Prikkie-duo Frank en Rogier verlaten SBS6
19.12.2019 -

Frank en Rogier verlaten per 1 januari SBS6 en zullen vanaf dan aan de slag gaan bij RTL. Dat maakt de zender vandaag bekend.


Het duo, dat bekend werd door het SBS-programma Steenrijk, Straatarm, zalmprogramma’s gaan maken voor RTL 4, RTL 5 en Videoland. Televisiedirecteur Peter van der Vorst is blij met hun komst. ‘Het zijn authentieke en warme persoonlijkheden met veel humor. Bovendien zijn ze heel deskundig op interieur- en stylinggebied. Die combinatie zorgt ervoor dat ze garant staan voor echte feelgoodtelevisie, waar je met een brede glimlach naar kunt kijken.’

‘Voldaan en met veel plezier kijken wij terug naar het programma wat wij hebben kunnen maken samen met Vincent TV bij SBS’, laat het glamourduo weten. De twee vinden het na vier seizoenen Paleis voor een Prikkie tijd voor ‘een moment van bezinning’. ‘En juist op dit moment komt er een bijzonder creatief aanbod van RTL om daar mooie andere programma‚Äôs te genereren’, aldus Frank en Rogier.

Lees ook:

Opnieuw flinke domper voor Samantha Steenwijk

It’s official: Georgina Verbaan plaatst eerste liefdesselfie met vriendin

Na flinke tegenslag: Fred van Leer heeft eindelijk fantastisch nieuws!