×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ozzy Osbourne nog niet hersteld en zegt rest van tournee af

Ozzy Osbourne nog niet hersteld en zegt rest van tournee af
12.10.2018 -

Ozzy Osbourne moet opnieuw onder het mes. De rocker werd vorige week al geopereerd aan zijn hand vanwege een infectie. Vanwege de nieuwe chirurgische ingreep heeft Ozzy de rest van zijn Noord-Amerikaanse toer afgezegd.


Eerder moest de 69-jarige al drie concerten in Californië afzeggen in verband met de eerste operatie. Nu komen daar nog eens vier optredens bij. In een statement zegt de zanger dat hij hoopt de gecancelde concerten in 2019 in te halen.

'Ik baal er zo van dat ik deze shows moet afzeggen', aldus Ozzy in de verklaring. 'De tournee ging heel erg goed en we keken er naar uit om deze laatste optredens te geven. We hopen dat iedereen geduld heeft en we zien ze graag tijdens de shows volgend jaar.'

De No More Tours 2-toer van Ozzy is zijn laatste wereldtournee. Na de afgezegde optredens stond al een rustperiode gepland. De toer gaat eind januari verder in Europa en doet in het voorjaar Australië en Nieuw-Zeeland aan. Nederland staat voorlopig niet op het programma van de rocker.