×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ozzy Osbourne begint hondencrèche

16.05.2017 -

Sharon en Ozzy Osbourne starten een nieuwe onderneming. Het stel bouwt op hun landgoed in Engeland een hondendagverblijf.


Op het papierwerk dat namens de Osbournes werd ingediend bij de gemeente, staat volgens The Sun dat het idee achter de opvang is dat honden thuis worden opgehaald, dan de dag doorbrengen in een 'veilige en afgeschermde' omgeving op het platteland, alvorens ze weer naar huis worden gebracht. Het verblijf zou zich onderscheiden van hondenuitlaatdiensten, omdat de dieren daarbij worden uitgelaten op paden en in parken waar fietsers, joggers, kinderen en jonge moeders met kinderwagens mogelijk last van hen hebben.

Sharon en Ozzy, die een groot deel van het jaar in de VS doorbrengen, zijn grote hondenliefhebbers. Ze hebben er zelf zes, en volgens The Sun spendeerden ze afgelopen jaar 270.000 euro aan eersteklas vliegtickets voor de dieren. De opvang zou plaats bieden aan de zes viervoeters van de familie en 24 gasthonden.