×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Owen Wilson wil niks te maken hebben met pasgeboren dochtertje

Owen Wilson wil niks te maken hebben met pasgeboren dochtertje
7.11.2018 -

Acteur Owen Wilson werd in oktober voor de derde keer vader, maar nu blijkt dat hij niks te maken wil hebben met zijn pasgeboren dochtertje. Dat meldt UsMagazine. Volgens bronnen weigert hij het meisje te ontmoeten en heeft hij laten weten dat hij geen gedeelde voogdij wenst.


De moeder van het kindje, Varunie Vongsvirates, maakte in juni bekend dat Wilson de vader is van haar kind. Hierna onderging de acteur een vaderschapstest. Daaruit bleek dat hij inderdaad een kindje deelde met Vongsvirates, met wie hij 5 jaar een relatie had.

In oktober werd gemeld aan Us Weekly dat Wilson wel degelijk de vaderrol op zich zou nemen. Hij heeft namelijk al twee zoontjes van twee verschillende moeders, met wie hij goede banden onderhoudt. Het managementteam van de acteur heeft nog geen commentaar gegeven op het nieuws.