×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Owen Wilson onverwachts voor de derde keer vader!

Owen Wilson onverwachts voor de derde keer vader!
10.10.2018 -

Owen Wilson bevestigt woensdag, nadat hij een vaderschapstest had ondergaan, dat hij vader is geworden van een derde kind. De moeder van het meisje bracht afgelopen juni naar buiten dat Wilson de vader is van haar kind. De acteur bood hierna aan om een vaderschapstest te doen. Nu mag hij zich dus niet alleen vader noemen van zijn twee zoontjes, maar ook van een dochter.


De acteur heeft een zoontje van zeven met zijn ex, Jade Duell, en nog een zoontje van vier met zijn personal trainer, Caroline Lindqvist. 'Owen is een geweldige vader voor zijn twee jongens en heeft een warme band met hun moeders. Het is logisch dat als een vaderschapstest bewijst dat hij de vader is van nog een kind, dat hij verantwoordelijkheid neemt om zijn kind te ondersteunen,' vertelt een bron aan Us Weekly.