×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Overleden man nog altijd in leven voor Céline Dion

19.02.2018 -

René Angélil, de overleden man van Céline Dion, is twee jaar na zijn dood nog altijd enorm belangrijk voor de zangeres.


'Hij leeft nog steeds voort. Hij is dan wel niet fysiek bij ons, maar hij is er altijd. Ik zie hem elke dag door de ogen van mijn kinderen', zei Céline over haar overleden echtgenoot in de Australische tv-show The Project.

René overleed in januari 2016 op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van keelkanker. Hij ontmoette Céline toen ze twaalf was en trouwde met haar in 1994, veertien jaar later.

De 49-jarige Céline keek in de uitzending ook terug op de tijd dat ze voor René moest zorgen. 'Drie jaar lang kon hij niet eten of drinken. Hij kreeg voedsel via een slangetje', vertelde de zangeres, die hoopte dat haar man uiteindelijk vredig zou sterven na al die jaren van lijden. 'Ik wilde dat hij vredig zou gaan, zonder zorgen'.

Dat is volgens Céline uiteindelijk ook gebeurd: 'Hij kreeg een lichte hartaanval. Het ging zo snel, hij heeft er niets van gevoeld'.

Bekijk hieronder het eerste optreden terug dat de zangeres gaf na het overlijden van haar man. Gegarandeerde kippenvel: