Placeholder

Overleden ex-vriendin Jim Carrey verwikkeld in Scientology

Cathriona White, de 28-jarige ex van Jim Carrey die afgelopen maandag zelfmoord pleegde, zou verwikkeld zijn geweest met de Scientology kerk.

Cathriona White, de ex van Jim Carrey, pleegde afgelopen maandag zelfmoord. De Ierse visagiste zou, volgens een insider, verwikkeld zijn geweest met de Scientology kerk rond de tijd van haar dood. Dat meldt Radar Online.

Tony Ortega, een onderzoeksjournalist, laat weten dat Cathriona in de beginfase zat om lid te worden van de religie toen ze zichzelf beroofde van het leven. 'Cathriona was aangemoedigd om zich aan te sluiten bij de kerk door zanger Beck, een lid van Scientology. Zo werd ze geïntroduceerd, vertelde haar vrienden mij. Ze is begonnen in 2011, voordat ze een relatie had met Jim Carrey', claimt Tony. 'Het is fascinered dat ze begon te daten met Jim, omdat hij altijd kritiek had en grapjes maakte over de kerk in het verleden.' Volgens Tony stelde de Ierse het afmaken van de beginfase van Scientology zes maanden voor haar zelfmoord uit en heeft ze de sessies nooit afgerond.

Cathriona White