×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Overeenkomst in zaak Job Gosschalk

Overeenkomst in zaak Job Gosschalk
21.11.2019 -

De zaak tussen voormalig castingdirecteur Job Gosschalk en een persoon die hem beschuldigde van een mogelijk zedendelict is gesloten. De advocaat van degene die aangifte heeft gedaan meldt dat er een overeenkomst is tussen de partijen.


Of dit ertoe leidt dat het Openbaar Ministerie (OM) Gosschalk niet gaat vervolgen, is nog niet bekend. ‘Het OM neemt zelfstandig een beslissing’, aldus de advocaat.

In een gezamenlijke verklaring staat: ‘In de mediation hebben zij over en weer de gelegenheid gehad hun visie op de gebeurtenissen te geven en hebben zij van elkaar gehoord hoe ieder deze beleefd heeft. Daarbij zijn waar mogelijk vragen beantwoord en aannames weggenomen.’

Gosschalk kwam in opspraak in navolging van de internationale #MeToo-beweging. Hij kwam in het nieuws wegens beschuldigingen van acteurs over seksueel wangedrag en heeft erkend dat hij grenzen heeft overschreden.

Lees ook:

Rustpauze Jan Smit: Dít is er aan de hand

Lief: Kleine André verrast door cadeautje in schoen

Roxeanne Hazes had complete breakdown