×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Over en uit tussen Sylvie en nieuwe vlam

25.04.2018 -

De relatie tussen Sylvie Meis en de knappe dermatoloog Sander Klieverik zou alweer voorbij zijn. Dat meldt het Duitse blad Gala.


De twee zouden twee weken geleden nog samen Sylvie's 40e verjaardag hebben gevierd met een gigantisch feest in jaren '80 stijl maar de drukke Sylvie zou inmiddels de stekker uit de relatie hebben getrokken.

Wat daarvoor precies de reden is, is nog niet bekend. Sander zou zijn liefdesverdriet in ieder geval op vakantie verwerken. Dus mocht het niets worden tussen Touriya Haoud en ex-verloofde van Sylvie, Charbel, dan kan de ex-actrice zich altijd nog storten op deze kersverse ex van Sylvie… 

Of het daadwerkelijk klaar is, is nog maar even de vraag. Sylvie deelt vandaag een twijfelachtige foto van zichzelf in een trouwjurk…

 

Fitting at @galialahav_germany #galialahav #hamburg

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op